Фасадното и площадково осветление

са задължителни за градската среда. Този тип инсталации се характеризират с по различния тип на окабеляване и на конструкцията на осветителните тела. Особено характерен проблем, при дългите разстояния в парковото осветление е пада на напрежение поради съпротивлението на кабелната инсталация. Друга характерна особенност при парковите инсталации са изключително живописните пилони за осветителните тела съчетани с оригинални художествени орнаменти, каквито липсват при всички други осветителни тела.

          Основното предназначение на осветлението, е да осигурява възможност за свободно движение. Естественно и за охрана и осигуряване на безопасна градска среда. Много важна роля за градската среда има фасадното осветление което подчертава забележителностите около нас или специфичните орнаменти по фасадите на сградите. Такъв тип осветление изисква по специфични възможности и познания на проектантите създаващи проектите за една инсталация. Нашият проектантски екип разполага с опит в изграждането на подобни инсталации. Ние разполагаме със know how на голяма част от производителите на осветителни тела и оборудване.

                 LED тела

          В нашето съвремие тези типове инсталации отново се изграждат с LED осветителни тела. Те са със съобразена за предназначението конструкция, степен на защита, възможност за монтаж и т.н. Много популярно през последните години е инсталирането на трицветни LED фасадни осветителни тела за фасадно осветление в конфигурация бяло-зелено-червено. Освен трицветно LED българско знаме, също се използват и осветителни тела със син цвят за светлинно знаме на европейския съюз. Нашата компетенция в изграждането на инсталации започва от изготвянето на проект, до доставка и изграждане на инсталациите. Ние разполагаме със всички необходими технически средства за работа на височина и т.н. Преди всичко фокуса ни при работа е, непрекъснато да се търси начин за удовлетворяване изискванията на възложителите. Тава ни дава преднина пред конкурентите ни.

          Особено популярни сред нашите клиенти са фасадните инсталации с LED прожектори с мощност най често от 50W. При тези инсталации прожекторите се инсталират на височина от около 8м. и на разстояние от около 10-12м. така че едновременно да осветяват фасадата на сградата и площадката около нея.

Call Now Buttonтел. обаждане