Измерване на температура

и контрол на достъп. Панелът разполага с висок набор от функции и опции. Основната му функция е да измерва температурата на лицето което се намира в контура на екрана. При температура над предварително зададената граница се включва звукова аларма. При нормална температура и налична маска на лицето, панелът Ви приветства на Български език. Възможно е панела да се свърже към врата с автоматично заключващо устройство. Така, при нормално Измерване на температура и маска ще Ви се отключи вратата със контрол на достъп.

Панел за Измерване на температура

В паметта на панела може да се запаметят предварително направени снимки на лицата имащи право да влизат през вратата с контрол на достъп. Така, при чекиране панелът ще Ви сравнява с базата си от данни и ще Ви отвори вратата само ако сте с Там непрекъснато ще се наблюдават лицата които се проверяват от панела като своевременно се изобразяват техни снимки със стойността на температурата им.

На следният линк може да Видите работата на панел инсталиран от „City System“Ltd и „EIS“Ltd

При нужда само от контрол на достъп, например с чипове, може да Ви предложим една от нашите семпли системи за контрол на достъп.

Call Now Buttonтел. обаждане