eng. Petkova

инж.Петкова – Електро проектант

Възпитаник на Технически Университет гр.София. Опит в проектирането на електрически инсталации от 12г. стартирала трудовия си стаж като стажант още по време на студентството си. Проектант на силнотокови инсталации на сгради и на слаботокови инсталации и системи на сгради.

За себе си: Проектирането е сбъдната мечта. За мен има някакво вълшебство в това да виждам в изпълнените ни проекти това което съм планувала в чертежите и записките от проектите ми. Всеки нов проект за мен е нова история и приключение.

eng.Cvetanov

инж.Цветанов – Електро проектант/Проектов ръководител

Възпитаник на Технически Университет гр.Варна. Опит в проектирането на електрически инсталации от 10г. Опит като ръководител проекти и като ръководител екип през цебия си трудов стаж.

За себе си: Обичам да участвам в изпълнението на проектите ми. Да присъствам във моите проекти от идеята до предаването на работещата система или инсталация. От-До. За мен това е единственния начин за работа.

г-н. ДимитровЛ.Димитров – Инсталатор

Завършил технкум. Със стаж от 20г. включващ ремонт на електрически инструменти и двигатели. Поддръжка на вентилационни системи. Инсталатор в областта на електрическите инсталации на сгради.

За себе си: Считам се, за представител на онези хора за които казват, че са със златни ръце. В моята работа аз не подчинявам нещата, а просто ги напътствам така че да се подредят така както трябва. Когато малките неща се направят с прецизност това дава престиж на целия труд на екипа ни.

eng.Velikov

инж.Павел Великов – Управител

Възпитаник на Технически Университет гр.София. Опит в проектирането на електрически инсталации от 2006г. Едни от най значимите проекти са тези за модернизация на Пожароизвестителните и ГПГС системи в 5 и 6 ЕБ на АЕЦ Козлодуй в т.ч. Системите в Реакторни отделения, Машинни зали, СК, БМР, ХРАО, СББ, ХТО, ХВО, ОСК.

За себе си: За мен всичко започна през 1998г. когато, в 9-ти клас на националния кръг на олимпиадата по техническо чертане стигнах до второ място. Като награда от Министерството на образованието ми беше гарантирано приемането без изпит в университет след завършването на гимназия. За мен е удивително колко много много много имаме да учим и всеки нов ден е възможност.

Call Now Buttonтел. обаждане