Контролни панели

MAG колективна ПИ централаПожароизвестителен колективен контролен панел MAG 4P за Колективна пожароизвестителна система. Комплект от кутия, захранващ блок, контролен модул, индикаторен дисплей, клавиатура и ключ за ниво на достъп. Пространство за акумулаторна батерия 12Vdc/7Ah. За работа с до 4 колективни линии всяка със до 32 детекторни елемента. Релеен изход за тревога и релеен изход за повреда. Два наблюдаеми изхода за колективни звукови сигнализатора. Функция за тест и функционална проба от един инженер. Захранващо напрежение 220Vac. В съответствие с изискванията на БДС EN 54-2/4. Идеално решение за офиси, магазини, складове, производства, паркинги, жилища и други типове обекти с площ около 1 000 кв.м.

 

MAG колективна ПИ централаПожароизвестителен колективен контролен панел MAG 8P за Колективна пожароизвестителна система. Комплект от кутия, захранващ блок, контролен модул, индикаторен дисплей, клавиатура и ключ за ниво на достъп. Пространство за акумулаторна батерия 12Vdc/7Ah. За работа с до 8 колективни линии всяка със до 32 детекторни елемента. Релеен изход за тревога и релеен изход за повреда. Два наблюдаеми изхода за колективни звукови сигнализатора. Функция за тест и функционална проба от един инженер. Захранващо напрежение 220Vac. В съответствие с изискванията на БДС EN 54-2/4. Идеално решение за офиси, магазини, складове, производства, паркинги, жилища и други типове обекти с площ около 3 000 кв.м. Възможност за добавяне на допълнителни модули- LOG модул за запис и преглеждане на събития и Разширителен модул с 8 релейни изхода.

MAG 8 plusПожароизвестителен колективен контролен панел MAG 8Plus. Като MAG8 и MAG 4 но с възможност за разширяване на линиите до 16бр. Няколко режима на работа на зоните. Така че, да има възможност за тест само на определена линия/зона. Възможност за свързване на повторителен панел за наблюдение и работа със системата от втори пост. Пространство за акумулаторна батерия с капацитет от 12Vdc/18Ah. Добавяне на модул за допълнителни сирени, модул с памет за архив, модул с релейни изходи. За всички типове обекти включително училища, административни сгради и т.н.

Автоматични детектори

Линеен детекторЛинеен колективен детектор работещ на димооптичен принцип използващ отражателни призматични филтри за дистанция до 50м. и до 100м. Само за вътрешна употреба. Работно напрежение на детектора от 11 до 24Vdc. Работен ток 5 mA и 20mA при аларма . Настройка с три нива на чувствителност. Максималната охранявана площ от един детектор може да достигне до 1500 кв.м.  Максимална височина за монтаж на детектора може да е до 11м. височина, като се допуска монтаж и на две нива през 11м. За директен монтаж на стена или към таван посредством монтажна стойка.

Точков комбиниран детекторТочков комбиниран колективен детектор за пожароизвестяване MAG M40. Работи с колективни системи MAG. Комплектован от димооптичен детектор и температурен детектор клас A1/R, вградени светлинни индикатори за осшгуряване на видимост от всеки ъгъл. Свързване към колективната линия на контролния панел. Монтаж към основа MAG B24. При повърхностно инсталирани кабелни инсталации може да си използва допълнителна монтажна основа MAG DB. В съответствие с изискванията на БДС EN 54-5/7. Височина за монтаж до 11м. Радиус на действие на детектора 5м.

 

Точков димооптичен детектор

Точков димооптичен детектор за пожароизвестяване MAG S30. Работи с колективни системи MAG. Часто от всяка Колективна пожароизвестителна система. Комплектован от димооптичен детектор в съответствие с изискванията на БДС EN 54-7 и  вградени светлинни индикатори за осшгуряване на видимост от всеки ъгъл. Свързване към колективната линия на контролния панел. Монтаж към основа MAG B24. При повърхностно инсталирани кабелни инсталации може да се използва допълнителна монтажна основа MAG DB. Радиус на действие от 7,5м. Площа на действие зависи от архитектурата на помещенията но може да достигне до 112 кв.м. Височина за монтаж до 11м.

Термодиференциален колективен точков детектор MAG R20. Съвместим с колективни системи MAG. В съответствие с изискванията на БДС EN 54-5. Монтаж към основа MAG B24. Радиус на действие на детектора 5м. Монтаж към основа MAG B24 и основа MAG DB.

Ръчен бутон

Ръчен Пожароизвестителен бутонРъчен колективен пожароизвестителен бутон. В съответствие с БДС EN 54-14. Работи с колективни системи MAG. Бутона е снабден с нечупливо стъкло така че след натискане може да се възстанови без подмяна на елементи. С вграден светлинен индикатор който се активира  при задействане на бутона. Допълнителна прозрачна капачка за защита срещу неволно натискане. Задължителен елемент от всяка Колективна пожароизвестителна система.

Call Now Buttonтел. обаждане