Стойка за четец за монтаж на картов четец или кодова клавиатура. Предназначена за монтаж при автоматични автомобилни бариери, плъзгащи и ролетни врати, или други съоръжение за ограничаване достъпа на автомобили и хора. Подходяща за монтаж при автомобилни бариери, служебни паркинги и/или части от гаражи и много други.

Козирка на Стойка за четец

Изработена от поцинкована стомана с финално покритие от прахово боядисване в RAL3020 – Traffic red. Това е стойка за четец изработена със специална универсална предпазна козирка за монтаж на картов четец или кодова клавиатура с двойна монтажна основа за скриване на кабели и на закрепващите винтове на четеца. Универсалния габарит на козирката е съвместим с всички популярни модели четци. Конзолата на стойката е изработена от поцинкован профил 40х40х2 като в него се изтеглят скрито кабелите на инсталация.

Изглед на Стойка за четец

 

Инсталирането на стойката към пода може да се извърши чрез анкериране през монтажните отвори на основата на стойката с подходящи анкери или чрез предварително поставени при отливането на фундамента крепежни шпилки.

Стойката може да се изработи в цвят по избор и в индивидуални клиентски конфигурации на конзолата и основата на стойката. Техническа информация за Различните модели стойки за четци може да откриете в Техническата брошура на

следният адрес: DocBG012MP1

 

 

 

Call Now Buttonтел. обаждане